Over ons

Inbound marketing over ons

Inboundmarketing.nl is van Gopublic, een fullservice digital marketing agency. Wij helpen inhoud gedreven organisaties en bedrijven om online succesvol te zijn. Dit doen we aan de hand van onze online succes cycle, een continu repeterend proces van het kort gezegd bedenken, ontwerpen, bouwen, meten en leren van een nieuwe responsive website tot een campagne of ‘enkel’ een inschrijfbutton. Het één staat niet los van het ander. Of je nu meer fairtrade producten wilt verkopen, meer donateurs wilt werven of een groter bereik wilt creëren voor jullie publicaties of diensten.

Wij geloven hierbij dat inbound marketing een goede strategie is, waarbij het creeren van relevante content, marketing funnels en marketing automation belangrijke onderdelen vormen van de online marketing van nu. Op inboundmarketing.nl zul je hier dan ook nog veel meer over kunnen vinden, lezen en ontdekken.

Inboundmarketing.nl

De website werd in 2009 opgericht door Annemieke van Herk. Het bureau had tot doel bedrijven te helpen beter gevonden te worden door relevante bezoekers, en om meer bezoekers te converteren in betalende klanten. Om dat te realiseren hielden ze zich naast zoekmachinemarketing ook bezig met conversieoptimalisatie. In 2017 nam Gopublic de website over. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *