Goede voornemens voor 2013

Een jaartje geleden publiceerde ik mijn goede voornemens voor 2012 op het gebied van online marketing. Het waren er tien, en ik kan je melden dat ik er tot nu toe al drie van heb waargemaakt. Dat worden nog twee drukke weken, als ik de overige zeven ook nog wil doen… als het me al lukt om nog een buitenlands congres over search engine marketing te bezoeken, want het seizoen is een beetje voorbij. Moet ik misschien toch gaan bekennen dat ik tot de 88% van de mensen hoor die hun jaarlijkse goede voornemens niet weten te realiseren.

Maar ik ben een optimist. De niet-gerealiseerde doelen blijven gewoon staan voor 2013. En daar komen de volgende nieuwe doelen bij; niet per sé op het gebied van online marketing maar wel zakelijk:

Een webproject starten en daar minstens 1.000 euro omzet per maand uit halen. Het is leuk hoor, om klanten te helpen meer webbezoekers en meer klanten te krijgen, maar het is natuurlijk nog veel leuker om mijn marketingkennis voor mijn eigen webproject in te zetten.

Groter denken. Als je niet mikt op de top van de berg, blijf je zeker steken in het basiskamp. Dus maak van het vorige item maar: “en daar minstens 50.000 euro omzet per maand uit halen.”

Groeien. Met minstens 100%. In omzet en in mensen.

Kantoorruimte vinden. Want de nieuwe mensen hebben natuurlijk wel een plekje nodig. Weet iemand iets leuks in Amsterdam-West? Iemand zin om samen een flexwerkerskantoor op te zetten?

En natuurlijk: een nieuw e-mailtemplate voor mijn nieuwsbrief ontwikkelen dat beter te lezen is op mobiele apparaten.

Zo, nu heb ik het hardop gezegd, nu hoef ik het “alleen” nog maar even te doen. Hoe staat het met jouw goede voornemens? Welke ambities ga je waarmaken in 2013? Laat het weten in een reactie hieronder!

0 I like it
0 I don't like it

5 Comments

 1. Volgens mij is het vwb jou 2013 voornemens geregeld:

  1. Ik heb kantoorruimte voor je in ons prachtige, nieuwe kantoor in West. Aan het water, wordt in juli 2013 opgeleverd. Je mag dan meteen op de 3e etage kantoor houden zodat je meteen een stap dichterbij de top van de bergt bent.

  2. dan regelen we meteen een webproject voor je :-)

  3. Ik laat nu heel betaalbaar een emailtemplate tbv mailchimp maken bij klantbooster.nl. Keep you posted mbt het resultaat

  Lesson learned - Ik ga mijn goede voornemens ook online zetten!!

  • Klinkt goed! mits je met 'West' wel Amsterdam West bedoelt en niet Rotterdam... ;-) Waar kan ik me abonneren op je nieuwsbrief?

 2. Bravo, want een snelle reactie. Gefeliciteerd met jullie nieuwe kantoor!

 3. Architect nodig? Voor een tevreden huurder zijn zowel het gebouw als de inrichting ervan hierin de belangrijke factoren. Kantoorgebruikers zoeken immers een locatie die van binnen en van buiten het imago van hun organisatie verstrekt. PIRES Turnkey Solutions kan dit voor u realiseren. Ben specialist in de complete aanpassing van kantoorgebouwen, van conceptontwikkeling, ontwerp en advies tot projectmanagement en de totaalinrichting van uw gebouw. Ook verzorgt PIRES met adviseurs, ontwerpers en projectmanagers de herontwikkeling van vastgoed onder aansturing van een vastgoedbelegger, een eigenaar of een gemeente. Of u nu een deel van het proces of al het werk uit handen wilt geven, ik help u in elke fase: van het aanpassen van uw vastgoed, haalbaarheidsstudies, verhuurondersteuning tot turnkey projectinrichting en het volledige projectmangement.

  • En dat klinkt ook al goed! Bob, meet Luís. Luís, Bob is aan het bouwen. :-)
   Ha, helemaal geen gek idee om dit soort voornemens online te zetten. Maar als ik straks in juli al klaar ben, wat doe ik dan de rest van het jaar...? (hint: zie de foto bij dit artikel)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *